home
over thijl
producten
zakelijk
vragen
bezorginfo
bestellen
media
contactBezorg ik al bij jou?
Cijfers van je postcode:

logo

over Thijl
Thijl is opgezet door mij, Thijl Klerkx. Ik ben een 19-jarige ondernemer en heb altijd ontzettend veel ideeën voor het opzetten van allerlei duurzame bedrijven. Op een gegeven moment kreeg ik het idee om een bezorgservice op te zetten voor biologische producten. Het was in Nederland nog niet mogelijk om biologische producten snel, makkelijk en op een duurzame manier thuis te laten bezorgen dat wilde ik veranderen!

ontstaan
Ik was toen 14, kende geen ondernemers en had natuurlijk helemaal geen geld. Daarom stuurde ik een e-mail naar investeerder en ondernemer Annemarie van Gaal. Zij nodigde mij uit op haar kantoor, luisterde naar mijn idee en gaf advies. Na meerdere gesprekken met Annemarie en adviezen van medeondernemers op ondernemersforum Higherlevel besloot ik in april 2010 daadwerkelijk te starten. Hierbij kreeg ik financiële ondersteuning van Annemarie van Gaal.

vervoer
De bestellingen van mijn klanten bezorg ik per bakfiets. Bakfietsen zijn veel beter voor het milieu en leveren in de stad weinig verkeershinder op. Mijn bakfiets is gebouwd door de Fietsfabriek, de bekendste Nederlandse bouwer van bakfietsen.

DIRECT BESTELLEN >>